КриЖталь 2012

On 21.02.2012 by admin

Ну от нарешті таки дійшли руки до фотозвіту про V-й фестиваль крижаної скульптури “КриЖталь”.
З більшістю знайомих зійшлися в думці. що цьогоріч відносно високу як для провінційних Черкас планку втримати не вдалося, і фестиваль виявився слабшим. Але може то ми вже такі балувані стали… В будь-якому разі читачі можуть порівняти з минулорічними фестивалями.
Цього року фест було присвячено “Евро 2012”, хоча найбільше сподобалися неконкурсні скульптури, такі як символ року – дракон, та Ейфелева вежа.
Далі в основному лише фото без тексту (а що ще коментувати).

не надто вдала ідея вморозити у кригу футболку з символікою чемпіонату

Що не сподобалося на цьогорічному фесті – велика кількість крижаних брил з вмороженими в них турнірними таблицями, історіями чемпіонатів, медалями і т.ін. По темі, але геть нецікаво.

А ще в перший тиждень зникли скульптури Славека і Славка, символів чемпіонату. Чи не їх то уламки зкидані в стороні? Не знаю, що сталося з символами. Чи якісь “добродії” порубали сокирами, як то було на першому фесті, чи інші причини. В будь-якому разі їх місце зайняли вже відомі по одному з минулорічних фестів скульптури з Різдвяного вертепу.

3 коментарі to “КриЖталь 2012”

  • Tasha-kr5

    Дуже дякую! З підсвіткою значно краще:)

  • Maryana

    Гарний фестиваль – вже як традиція у Черкасах. :) Переглянула фотографії усіх фестивалів “КриЖталь” – дуже сподобалось, оригінальні скульптури, аж не віриться, що таке можна зробити із льоду! Дякую за можливість перегляду фотографій! У Львові цього 2012 року, теж в лютому, вперше провели фестиваль льодових скульптур, але в порівнянні із Вашим черкаським фестивалем “КриЖталь”, то була наче невдала спроба – було всього лиш 8 скульптур і без конкретної тематики. Але гарно, що в Україні щось добре створюється. І навіть вигляд льодових скульптур може зігріти людину.

  • Ночью и с подсветкой – вообще бомба!