КриЖталь 2010 продовження

On 31.01.2010 by admin

У продовження попереднього посту про черкаський фестиваль льодової скульптури КриЖталь-2010 ще один фотозвіт. На цей раз денні фото, конкурсна програма та переможець.



Цього року фестивалю пощастило. Тривалі морози і посилена охорона вберегли скульптури від розтавання та понищення різними імбецилами
Навіть вареника з капустою ніхто не з’їв :)

От тільки люстерко від сильного морозу розтріскалося:

і ябка не зважаючи на морозильник почали підгнивати:

Але в цілому погожої зимової днини фестиваль теж виглядає гарно:

Нагадаю, що цьогорічний фест було присвячено творам Гоголя

А тепер до обіцяної конкурсної програми.
За звання переможця фестивалю змагалися:
– Анна Расінська (Польща) “Панночка”:

– Сергій Олешко (Полтава) “Рівізор”:

– Володимир Толстоп’ятов (Канів) “Пацюк”:

– Володимир Максименко (Кременчук) “Вакула”:

– Артур Мелканян (Черкаси) “Тарас Бульба”:

– Андрій Дацко (Львів) “Дяк”:

– Юрій Борщ (Чернігів) “Оксана”:

– Петро Романюк (Київ) “Солоха”:

Загальна галерея конкурсантів:

Переможцем оголошено “Дяка” Андрія Дацка:

Ну і на завершення фото, яке я спочатку хотів був забракувати через панянку, яка здавалося так недоречно потрапила в кадр…
Однак побачивши на широкому екрані її позу, я вирішив те фото залишити :)

Перший “КриЖталь” (лютий 2008)

Другий “КриЖталь” (січень 2009)

“КриЖталь-2010 Початок”

  • http://www.castles.com.ua Blacky

    Вареник з капустою прикольний.

  • main_stream

    Як на мій смак, то з Дяком міг позмагатись Тарас Бульба і Пацюк.

    • http://haidamac.org.ua admin

      угу, Пацюк мені теж сподобався
      Позмагатися могли інші скульптури, але вони були поза конкурсом :)

      • main_stream

        Але ж від того вони не втратили своєї привабливості ;)

        • http://haidamac.org.ua admin

          звичайно :)

  • http://nick-coll.livejournal.com Nick

    Оце так так! Оце так майстерність!
    А у варенику капуста в якомусь целофані чи це так лише здається?

    І як вони роблять такий лід, щоб був прозорим? Ще й гусок туди і батони напихають :)

    • http://haidamac.org.ua admin

      та ні, не в целофані, то шар повітря
      На рахунок технології приготування такого прозорого льоду на жаль нічого конкретно сказати не можу. Припускаю, що вода фільтрована від домішок, може взагалі дистильована

  • Katrusya

    Понравилась арка “Сорочинский ярмарок” с продуктами
    и в дневных фотках, понятно что капуста в варенике находится

    • http://haidamac.org.ua admin

      :)

  • http://serjart.name Serjart

    Хочу побачити таке власними очима. Найбільше сподобався місяць і статуї з підсвіченням.

    • http://haidamac.org.ua admin

      то ще триває ;)
      холодна зима посприяла :)